Webbanmälan

Föreningsbeställd TU1 - KFUM Kalmar HK

Utbildningens upplägg

Innehållet i TU1 (tidigare Baskurs) har gjorts om, och således ser utbildningens upplägg annorlunda ut nu än det gjort tidigare. Utbildningslängden är numera cirka 14 timmar, som är fördelat på två moduler:

Modul 1: En webbutbildning som varje kursdeltagare ska genomföra på egen hand innan modul 2, det vill säga innan den fysiska delen av utbildningen. Webbutbildningen kan genomföras när som helst och tar cirka sju timmar att genomföra. I webbutbildningen ingår det hemuppgifter som skall genomföras i praktiken.

Modul 2: Den fysiska träffen genomförs under en heldag alternativt två kvällar och är totalt åtta timmar.

Varje anmäld kursdeltagare ansvarar själva för att köpa kursmaterialet till utbildningen. Kursmaterialet kostar 250 kronor per deltagare. När man som deltagare köper kursmaterialet registreras man automatiskt på en kurs i IdrottOnline vilket gör att vi kan se vilka som köpt och gått igenom kursmaterialet, något som krävs för att bli godkänd på utbildningen.

Kursmaterialet köps via följande länk:  https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1519725

När anmälan och betalning är genomförd via ovanstående länk får du som deltagare en bekräftelse på mail med instruktioner. Om du som deltagare redan har ett konto på utbildningsportalen med den angiva mailadressen så behöver du inte verifiera kontot. Får du ingen bekräftelse på mail efter anmälan och betalning så vänligen kolla skräpposten.

Information

      • 2021-12-05 09:00 - 18:00
    • Kalmar, Kalmar Sportcenter
    • Lina Landin, Mikael Johansson

Information

      • 2021-12-05 09:00 - 18:00
    • Kalmar, Kalmar Sportcenter
    • Lina Landin, Mikael Johansson