Träna barn och ungdomar med NPF

Föreläsningen ger dig ökad kunskap om träning för unga med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, som till exempel ADHD och autism.

Bra kunskapspåfyllnad om du vill stärka ditt ledarskap för att skapa en inkluderande idrott för alla.

Innehåll:

• Kunskap om hur du kan bemöta och leda barn och ungdomar med NPF.

• Praktiska tips och verktyg för hur du kan jobba både med individen och gruppen.

Om föreläsaren

Malin Broström  utbildad speciallärare med lång erfarenhet av att arbeta med barn med NPF. Hon har även många års erfarenhet av föreningslivet, både som aktiv och som ledare.

• 2022-01-16
    • 2022-01-19 20:00 - 21:30