Webbanmälan

Extratillfälle P07 GBG Spelarutbildning Tema 5+6

Den 5 juni erbjuder vi ett extratillfälle med Spelarutbildning för P07 för de spelare som spelar Bohus Cup den 15 maj (eller av annan anledning inte kan då). Utbildningen kommer då att hållas i Göteborg.
Vi kör återigen en dag med "dubbeltema" där vi går igenom både Tema 5 och Tema 6.

Vi är medvetna om att utbildningsdagen ligger under "fel säsong" men i och med att vi tvingats ställa in ett antal utbildningstillfällen för 07-kullen är det vår enda chans att hinna med hela spelarutbildningen samt uttagningsläger innan Sverigecupen spelas i november.
Om Spelarutbildningen krockar med aktivitet inom en sommaridrott så ska du välja din sommaridrott. Detta kommer inte att påverka chans till framtida uttagning till distriktslag. 

Syftet med spelarutbildningen är att utbilda våra handbollsspelare inom vårt nya distrikt i enlighet med Svenska Handbollförbundets Spelarutbildning 2.0. Spelarutbildningen är dels en möjlighet att lära nytt, dels en möjlighet att stämma av vad man ska kunna i åldrarna 13-15 år och dels förberedande inför kommande Riksläger som vi hoppas att ett antal av våra spelare kommer att delta på. Spelarutbildning består av 8 st. träffar där vi går igenom 8 olika teman. 

Denna gång är det alltså följande Teman som gås igenom:

Tema 5 och 6:

Utespelare

Tema 5 som är ett försvarspass fokuserar på 3-3-zonförsvarsspel. 
Tema 6 är ett anfallspass och här fokuserar vi fortsatt på samarbete i anfall. Fokus ligger på platsbyten i form av växelspel, isärdragningar och inspringningar. För M6 ligger fokus på AB-lockrörelser. 

Målvakter

Fokus denna samling ligger på kantskott. 

Idrottsfysiologi

Styrketräning med kroppen som belastning

Teori

Utbildningen i Väst

Utbildningsträffarna sker på olika ställen i hela distriktet och platserna varierar från gång till gång. Tiderna kan variera mellan orterna men passen kommer att vara ca 3,5-4 h per grupp. Efter att vi fått in anmälningarna görs en fördelning där spelarna får reda på var de ska åka för sin utbildning (med fokus på att alla ska ha rimliga avstånd att resa). Då kommer det också att komma mer information om allt kring utbildningen.

Anmälan

Spelaren eller målsman anmäler spelaren i fråga, och betalar direkt vid anmälan. 

Avgift: 150 kr 

Återbud: Återbud lämnas till Handbollförbundet Väst via länken: https://forms.gle/R613VzxsLzaNJo5A6. Återbud som lämnas in på rätt sätt (via länken) fram till en timme innan träningen, får full återbetalning.

Sista anmälningsdag: fredag 13 maj. 

Mer information

Mer information finns alternativt kommer att finnas på Handboll Väst hemsida och sociala medier.

Hemsida: https://www.handbollvast.se/Utbildning/spelarutbildningsu/su07handbollvast/ 

Facebook: https://www.facebook.com/handbollvast

Instagram: https://www.instagram.com/handbollforbundetvast

Information

    • 2022-05-19
      • 2022-06-05 13:30 - 17:00
    • Lundbystrand
    • 150 SEK
    • Återbud lämnas till Handbollförbundet Väst via länken i informationen. Återbud som lämnas in på rätt sätt (via länken) fram till en timme innan träningen, får full återbetalning.

Information

    • 2022-05-19
      • 2022-06-05 13:30 - 17:00
    • Lundbystrand
    • 150 SEK
    • Återbud lämnas till Handbollförbundet Väst via länken i informationen. Återbud som lämnas in på rätt sätt (via länken) fram till en timme innan träningen, får full återbetalning.