Digital: Bokföring Grundkurs

Kursen ger dig grundläggande kunskaper i bokföring och hur du praktiskt kan använda dessa i föreningen. Vi lär oss, genom praktiska övningar (papper och penna), att arbeta med grundbok och huvudbok. Vi går igenom balans- och resultaträkning och bokslut. Även om föreningen har sin bokföring upplagd på data är det viktigt att kunna grundprinciperna för bokföring. Vi jobbar efter den senaste versionen av Idrottens Redovisning med BAS-kontoplan 3.0.

Innehåll: Bokföringens grunder, Debet och Kredit, Balans- och Resultaträkning, Praktiska övningar i bokföring. Personligt stöd och hjälp av vår utbildare Håkan Johansson.

Målgrupp: För dig som vill lära dig bokföring från grunden.

Tid: För båda dagarna gäller: Start kl. 09.00 och slut ca 15.00.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila dinoilicic@rfsisu.se alternativt ring 0709-265791.

Kallelse:
Mejlas till deltagare som angett e-postadress ca 1 vecka innan start.

Återbud
lämnas senast 5 dagar innan kursstart. I annat fall debiteras föreningen en administrativ avgift på 800 kr/deltagare.
RF-SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

• 2022-11-06
    • 2022-11-12 09:00 - 15:00
    • 2022-11-19 09:00 - 15:00
  • Digital
  • Håkan Johansson
  • 1800 SEK
  • Kostnad 1800:- totalt per person. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift på 800 kr faktureras föreningen.
  • Enklare erfarenhet från bokföring är en bra grund och gör att kursen kan tillgodogöras på ett bättre sätt.

• 2022-11-06
    • 2022-11-12 09:00 - 15:00