Digital: Grundutbildning för föreningsledare - Tema Årsmöte

En grundläggande utbildning i föreningskunskap med fokus på årsmöte.
Varför är stadgarna så viktiga?
Föreningsdemokrati
Skatter och avgifter
Medlemmens rättigheter och skyldigheter
Ansvarsfrihet
Tonvikten läggs på hur ett årsmöte ska genomföras och vilka handlingar som krävs.

Målgrupp: Passar dig som vill bli styrelsemedlem eller redan sitter med i en styrelse/kommitté och vill lära dig grunderna i föreningskunskap och hur ett årsmöte ska genomföras.

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla johanna.forsman@rfsisu.se alternativt ring 0709-265833.
RF-SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Återbud
Återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli från kursen medför att avgift faktureras.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före utbildningen/föreläsningen.

• 2022-11-08
    • 2022-11-15 18:00 - 21:00
  • Digital
  • Peter Fritzson
  • 500 SEK
  • Kostnadsfritt för medlemmar i föreningar som tillhör Göteborgs kommun, ett samarbete med Idrott- och föreningsförvaltningen i Göteborg. För övriga gäller 500 kr/deltagare. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift på 300 kr/person faktureras föreningen.
  • Inga förkunskaper krävs

• 2022-11-08