Idrottsforum 2022: SDF-konferens Norrbotten

SDF-konferensen är en mötesplats för dig som är styrelseledamot eller anställd i ett Specialidrottsdistriktsförbund (SDF) med verksamhet i Norrbotten.

Här lyfts aktuella frågor för idrottsrörelsen i Norrbotten.

• Trygg idrott
    Att skapa en trygg idrottsmiljö där verksamheten går i linje med barnkonventionen och idrottsrörelsens gemensamma strategiska målsättningar.
  • RF-SISU distriktens uppdrag och arbetssätt.
    Vem gör vad och hur ska vi tillsammans ge idrottsföreningarna bästa möjliga stöd?
  • Redovisning av en enkätundersökning om länets anläggningar och idrottsytor.
    Hur ser läget ut i Norrbotten och vilka utmaningar står vi inför? Hur kan vi tillsammans möta de utmaningar som finns?
  • Kommunikation
    Hur kan vi kommunicera idrottsrörelsens gemensamma mål och samverka för att nå ut med viktig information på bästa sätt?
  • IdrottOnline och RF:s digitaliseringsstrategi
    Statusuppdatering och information.

SDF-konferensen ingår i Norrbottens Idrottsforum 2022
Här kan du läsa mer om idrottsforum, som i år erbjuder fyra olika utbildningsspår. Vi rivstartar SDF-konferensen med en inspirationsföreläsning med rallystjärnan Tina Thörner.

Katarina Halvardsson, distriktsidrottschef
katarina.halvardsson@rfsisu.se

_ _ _ _ _

Kallelse kommer skickas till den e-post du uppger i anmälan.

Om du drabbas av tekniska problem vid anmälan, skicka namn, organisation, fullständigt personnummer, arrangemangets namn och datum till norrbotten@rfsisu.se.

_ _ _ _ _

• 2022-10-06
    • 2022-10-15 09:00 - 16:30
  • Clarion Hotel Sense, Luleå
  • Katarina Halvardsson, Jakob Boudin
  • Vid bokning av boende på Clarion Hotel Sense, 13-15 oktober, använd rabattkoden "Riksidrottsförbundet" för 15% rabatt. Du bokar och betalar själv ditt boende om du behöver övernatta.
  • Fika och lunch ingår i deltagaravgiften.
  • Konferensen är kostnadsfri, men anmälan är bindande. Uteblir du utan avbokning tillkommer en avgift på 500 kr.

• 2022-10-06
    • 2022-10-15 09:00 - 16:30
  • Clarion Hotel Sense, Luleå
  • Katarina Halvardsson, Jakob Boudin
  • Fika och lunch ingår i deltagaravgiften.