Digital: Att vara arbetsgivare

Vill du veta mer om vilket ansvar det innebär när föreningen har anställd personal? Ja, då är detta en informationskväll som passar dig. Tid för frågor finns under kvällens gång.

Under kvällen går vi bl a igenom:
Information om kollektivavtal, försäkringar, handledning, anställningsformer, arbetsbeskrivning, arbetsmiljö, rehabiliteringsansvar mm.
Vi går igenom vad som är viktigt med medarbetar- och lönesamtal.

Deltagaravgift
Kostnadsfri för alla deltagare

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem maila johanna.forsman@rfsisu.se alternativt ring 0709-265833.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/föreläsning om deltagarantalet inte anses tillräckligt.

Kallelse
Skickas till samtliga deltagare via e-post ca 2-3 innan start och innehåller då länken till informationskvällen.

Återbud
Återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att att utebli från kursen medför att en administrativ avgift på 200 kr faktureras föreningen.

johanna.forsman@rfsisu.se / 070-9265833

Här hittar du vårt övriga utbud av utbildningar och föreläsningar

• 2023-03-21
      • 2023-03-23 18:00 - 20:00
    • Digitalt via länk
    • Johanna Forsman
    • Bindande anmälan. Återbud mindre än 2 dagar innan utbildningens start alt utebli medför att en administrativ kostnad på 200 kr/deltagare faktureras föreningen.

• 2023-03-21
      • 2023-03-23 18:00 - 20:00
    • Digitalt via länk
    • Johanna Forsman
    • 300 SEK
    • Kostnadsfritt för medlemmar i föreningar som tillhör Göteborgs kommun. För övriga föreningar gäller 300 kr/ deltagare, max 500 kr/förening. Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat anges i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.