Webbanmälan

Strategisk Styrelseutbildning - Inledning

I ditt uppdrag som föreningsledare behöver du verktyg och kunskap för att strategiskt och hållbart leda föreningen

Ikväll kommer vi att bidra med kunskap och inspiration så att du i ditt uppdrag som förtroendevald i en styrelse ska kunna leda en förening på ett sätt som bidrar till din förenings utveckling och idrottsrörelsens gemensamma förflyttning, den förflyttning som benämns som Strategi 2025.

Strategisk styrelseutbildning - introduktion handlar om föreningens kanske viktigaste styrdokument?! Medlemsavtalet eller som vi benämner det "stadgar". Vi tar oss under kvällen igenom RF's stadgemall och pratar om de styrkor som det ger föreningen. Vilka skyldigheter och rättigheter har våra medlemmar? Hur ska föreningen hantera årsmötet? Vem är valbar och vem har rätt att rösta? Vet vi vad vårt ändamål som förening är? Här diskuterar vi massa spännande och viktiga saker som du som förtroendevald behöver ha koll på i ditt styrelsearbete. 

Målgrupp: Förtroendevalda

Kostnad: Kostnadsfritt

 

Information

   • 2023-05-04 18:00 - 20:30
  • Microsoft Teams
  • Kim Rehnfeldt

Information

   • 2023-05-04 18:00 - 20:30
  • Microsoft Teams
  • Kim Rehnfeldt

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.