Webbanmälan

Inspirationslandslaget

Genom att starta INSPIRATIONSLANDSLAGET, det digitala landslaget för alla men där aktiviteten är fysisk. Ser vi möjligheten att nå ut till gruppen 12-19-åringar och inspirera och stimulera till fysisk aktivitet på ett nytt och engagerande sätt.

På grund av Covid-19-pandemin och de restriktioner från FoHM som pandemin fört med sig ökar kravet på att stimulera och aktivera våra barn och ungdomar i bandysporten.

Målgruppen är bandyspelande ungdomar i Sverige i åldern 12-19 år. Inspirationslandslaget finns bara digitalt på plattformarna Instagram, TikTok och Snapchat. Genom att ansluta sig till ett konto i Sideline Sports XPS Network erhåller man ett fritt medlemskap i landslaget. Vid detta konto har landslagsspelaren sedan tillgång till nya träningar och övningar för både is och barmark. Dessa pass ska vara anpassade så det går bra att genomföra dessa själv eller tillsammans med någon kompis. Hemma eller på tex allmänhetens åkning. Det är alltså inte traditionella lagträningar som erbjuds utan fokus är individen och hens egen utveckling och träning. Att kunna träna och utvecklas spontant tillsammans kompisarna eller själv på garageuppfarten, den uppspolade isytan i bostadsområdet eller i vardagsrummet. 

Inspirationslandslaget – Svensk bandys nyaste landslag som har som mål att bli Sveriges största landslag men är redan nu Sveriges viktigaste landslag.

Inspirationslandslaget – Det digitala landslaget för alla leds av förbundskaptenen Johan Ganebro. 

OBS! VARJE DELTAGARE BEHÖVER EN EGEN MEJLADRESS. TVÅ DELTAGARE KAN INTE HA SAMMA MEJL VID REGISTRERING. 

 • Fri anmälan för flickor och pojkar 12–19 år
 • Anmälan kan ske löpande, dvs man kan ansluta sig när som helst
 • Ingen kostnad för att ansluta sig
 • Nytt träningsprogram Fys, Teknik barmark, Teknik is var 14:e dag, träningspassen filmas och läggs i XPS Sideline
 • Start 1 januari 2021

Information

   • 2020-12-23 00:00 - 2021-03-31 00:00

Information

   • 2020-12-23 00:00 - 2021-03-31 00:00