Outdoor training - Utomhusträning med EFIT

Att träna utomhus har blivit inne!

- Jättebra inspirationskväll och väldigt bra träning, kommer att ta med mig mycket till min förening. /Claes

- En mycket bra träningskväll som gav massor av träningsvärk! Jonas var inspirerande, påläst, tydlig och en duktig ledare. Kul att få jobba två och två på övningarna, det sporrar! Kvällen gav mig massor av inspiration! /Erika

Allt fler upptäcker fördelar med att träna utomhus. Inte så konstigt med tanke på att det är så roligt och så enkelt - det är bara att snöra på sig ett par sköna skor och ge sig ut i närmiljön.

Jonas Flank, en av tre författare till boken Outdoor training - utomhusträning med EFIT - säger så här:

"Jag vet - och vill - att:
träning ska vara enkel och kul, samtidigt som jag vill att träning ska ge resultat på fler dimensioner av hälsa än enbart den fysiska. Jag förespråkar därför varierad och funktionell träning i skiftande miljöer tillsammans med laget eller föreningskompisarna".

Jonas presenterar och går igenom
- de bästa övningarna från böckerna Outdoor training och EFIT för alla,
- tänkbara passupplägg med olika delar som ett bra pass bör innehålla,
- övningar som är skadeförebyggande,
- övningar som syftar till spänst, snabbhet, rörlighet och/eller styrka och kondition.

Deltagarna kommer också att få prova färdiga pass samt komponera egna pass efter målgrupp, situation och sammanhang.

Vill du veta mer om Jonas böcker, klicka på länkarna nedan!

Outdoor training - utomhusträning med EFIT

EFIT - Effektiv funktionell intensiv träning

• 2019-05-02
    • 2019-05-07 18:00 - 20:00
  • Lugnet, Falun
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kostnaden.

• 2019-05-02
    • 2019-05-07 18:00 - 20:00