LOK-stöd utbildning i Norrtälje 15/8

LOK-stöd  - statligt ekonomiskt stöd för föreningsdriven barn- och ungdomsidrott

Vid det här kurstillfället får du en kort introduktion av medlemsregistret, kalenderfunktionen och LOK-stödsmodulen i IdrottOnline för att du ska få en bild av hur systemet fungerar. Du kommer även att få information om LOK-stödsreglerna samt en inblick i det kommunala aktivitetsstödet.

Statligt Lokalt Aktivitetsstöd (LOK-stöd) kan sökas av varje idrottsförening, ansluten till något av de specialidrottsförbund som tillhör RF och som bedriver verksamhet för deltagare i åldern 7-25 år. Sista ansökningsdag för LOK-stöd för våren 2019 är den 25 augusti 2019.

Målgrupp: Ledare i föreningen som ska arbeta med LOK-stödsmodulen

Kursledare: Pontus Englund

Program:

• Presentation av IdrottOnline
  • LOK-stöd: Regler statliga/kommunala, vad är det som gäller
  • Medlemsregister:
    - Lägga in ny medlem
    - Roller
    - Grupper
  • Aktiviteter:
    - Lägga till, redigera
    - Närvarogregistrera
    - App
  • LOK-stödsmodulen:
    - Ansökan
    - Tilläggsansökan
  • Workshop (valfritt)
    - Arbeta i egen takt och få hjälp av kursledaren på plats

Minst 5 deltagare för att kursen ska genomföras.

• 2019-08-07
    • 2019-08-15 18:00 - 21:00
  • Norrtälje Sportcentrum
  • Pontus Englund
  • Vi bjuder på fika med start ca 30 minuter innan utbildningstillfället. Ingen kurskostnad.
  • Avanmälan måste ske senast 5 arbetsdagar innan kurstillfället. Annars faktureras föreningen 300 kr.

• 2019-08-07
    • 2019-08-15 18:00 - 21:00