Idrottens föreningslära - grund, Sollefteå

Många frågor kan vara besvärliga att reda ut i en förening. Vem eller vilka är det som fastställer föreningens stadgar? Är alla medlemmar i idrottsföreningen försäkrade via Riksidrottsförbundets grundförsäkring? I kursen Idrottens föreningslära grund får du lära dig mer om föreningskunskap.

Kursen omfattar tre timmar och behandlar bland annat föreningen som verksamhetsform, föreningsdemokrati, stadgar, årsmöte, roller i förening, medlemmars rättigheter och skyldigheter, ekonomi, försäkringar, föreningsutveckling och idrottens organisation.

För vem: Organisationsledare

Vid frågor kontakta: