Idrottsskador - Akut omhändertagande, Mora

Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?

Syftet med utbildningen är att ledare och aktiva ska veta hur man tar hand om och behandlar en skada i det akuta skedet under idrottsutövandet.

Mål
Deltagarna ska genom att kunna ge adekvat akutbehandling, smärtlindring och omhändertagande minska rehabtiden hos skadade idrottsutövare.

Tränare och ledare på barn- och ungdomsnivå och aktiva idrottsutövare.

- Akut omhändertagande vid idrottsskador
- Kort teori om anatomi och fysiologi
- PRICE-metoden
- Skador hos barn och ungdom
- Skallskador och medvetslöshet
- Riktlinjer rehabilitering

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-09-26
    • 2019-10-03 18:00 - 22:00
  • Mora
  • Lisa Gustafsson
  • Vi subventionerar kursavgiften med 100% via Idrottslyftet. Föreningen ansöker om ersättning via sin IdrottOnlinesida under fliken Idrottsmedel. Observera att föreningen faktureras kursavgiften. Kontakta ansvarig idrottskonsulent om du har frågor.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter anmälningstidens utgång faktureras hela avgiften.

• 2019-09-26
    • 2019-10-03 18:00 - 22:00