IdrottOnline Klubb - Hemsida grund, Falun - FULLBOKAD

IdrottOnline - Idrottens verktyg för kommunikation och administration.

IdrottOnline erbjuder en webblösning via Episerver CMS 9, vilket är det verktyg som används för att skapa och underhålla föreningens hemsida.

Färdiga sidtypsmallar gör det mycket enkelt för föreningen att få möjlighet till ett professionellt utseende på hemsidan samt att utnyttja smidiga verktyg som nyhetslista, bild-/dokumentarkiv, medlemsanmälan och kalenderfunktion m fl.

Målgrupp
Personer som ska bidra i arbetet med föreningens hemsida, t ex lägga till text och bild, skapa sidor, nyheter och aktiviteter.

- Introduktion i Episerver
- Grundinställningar på portalsidan
- Strukturträdet, boxlayout
- Skapa, spara och publicera text, nyheter och kalenderaktiviteter
- Infoga länk och bild
- Visa olika sidtyper

OBS - Till denna utbildning behöver du ta med egen dator, trådlöst nätverk finns i lokalen.

Mer information och manualer finns under www.idrottonline.se

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

• 2019-10-17
    • 2019-10-29 18:00 - 21:00
  • Kvarnporten, Pelle Bergs backe 3, Falun
  • Magnus Bobäck
  • Vi subventionerar kursavgiften med 100% via Idrottslyftet. Föreningen ansöker om ersättning via sin IdrottOnlinesida under fliken Idrottsmedel. Observera att föreningen faktureras kursavgiften. Kontakta ansvarig idrottskonsulent om du har frågor.
  • Anmälan är bindande. Vid återbud efter sista anmälningsdag faktureras hela kursavgiften.

• 2019-10-17
    • 2019-10-29 18:00 - 21:00