Tejpning, Vänersborg

Grundläggande utbildning i tejpning vid idrottsskador där stor del består av att du får öva praktiskt.

Syfte och mål
Utbildningen ger dig kunskap om hur och när du kan använda tejp i rehabiliterande syfte. Stor del består att du får öva praktiskt på att tejpa.

Tejpning av fot, hand, knä samt handled för att förebygga skador
Olika material vid tejpning och bandagering
Tejpning som rehabilitering

Ledare, aktiva och föräldrar.

Förkunskaper
Rekommenderade förkunskaper är utbildningen Akut omhändertagande vid idrottsskada eller motsvarande kunskaper i anatomi och idrottsskador.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, maila kurser@vgidrott.se alternativt ring 0709265827.

Specialkost. Glöm inte att ange eventuellt önskemål om specialkost i samband med din anmälan.

Återbud lämnas senast 5 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse mejlas till deltagare som angett e-postadress ca fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

Deltagaravgiften faktureras föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd för deltagaravgifter. För information kontakta er SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.

Kom ombytt, gärna i shorts, eftersom ni kommer öva på att tejpa varandra.

Tips på litteratur
Sporttejpning – teori och praktik (ingår inte i deltagaravgiften)

• 2019-08-22
    • 2019-09-01 13:00 - 17:00
  • Vänersborg
  • Fika
  • I kostnaden ingår tejpmaterial och fika.
  • Anmälan är bindande. Fakturan skickas till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Återbud senare än 5 dagar innan tillfället alt. att utebli medför att hela deltagaravgiften faktureras.

• 2019-08-22
    • 2019-09-01 13:00 - 17:00
  • Vänersborg
  • Fika
  • I kostnaden ingår tejpmaterial och fika.