Föreningsträff för idrottsföreningar i Vansbro Kommun

Vi välkomnar idrottsföreningar till en information- och inspirationsträff, du får träffa representant från Vansbro Kommun och idrottskonsulenter från Dalaidrotten.

Dalaidrotten presenterar verksamheten samt berättar om vilken hjälp och nytta föreningar har av att samarbeta med oss.

- Jämställdhet, såväl forskning som människors enskilda erfarenheter, talar för att jämställdhet främjar utvecklingen både för organisationer och individer. Erik Timblad från Dalaidrotten berättar om jämställdhetsarbetet i idrottsrörelsen.

- Samsyn, en satsning på barn- och ungdomsidrotten, Dalarnas förbund för lagidrotter har gemensamma riktlinjer som syftar till att fler barn och ungdomar ska ges möjlighet att utöva flera idrotter. Genom Samsyn vill förbunden även motverka att barn och ungdomar redan i tidig ålder tvingas välja idrott.

- Strategi 2025 - utveckla idrottsrörelsen i Vansbro Kommun.

Mia Johansson från Vansbro Kommun presenterar aktuell information.

Vi bjuder på fika!

• 2019-08-23