IdrottOnline - tema klubbadminstratör

Workshop – tema klubbadminstratör

Du kommer att få mer kunskap om medlemsadministration i IdrottOnline samt kännedom om gruppledares behörigheter och befogenheter i systemet. Kursupplägget kommer att vara i workshop-format.

Målgrupp: Klubbadministratör

Kursinnehåll:

• Skapa och administrera personer
  • Skapa och administrera grupper
  • Roller
  • Skapa listor
  • Utskick
  • Föreningsinformationen

Se mer om IdrottOnline här, www.idrottonline.se

• 2019-08-29
    • 2019-09-03 15:00 - 17:30
  • SISU; s kansli, Snidaregatan 5 i Varberg
  • Jan Olof Johansson
  • Vi bjuder på kaffe och smörgås kl 14.30.
  • Inklusive fika och eventuell kurslitteratur. Kursavgiften faktureras respektive förening efter avslutad kurs. Genom att söka bidrag från er kommuns fritidsförvaltning el liknande kan eventuellt del av avgiften fås tillbaka.
  • Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 2 dagar innan kursdatum faktureras 200 kr/deltagare.

• 2019-08-29
    • 2019-09-03 15:00 - 17:30
  • SISU; s kansli, Snidaregatan 5 i Varberg
  • Jan Olof Johansson
  • Vi bjuder på kaffe och smörgås kl 14.30.