Temakväll: Rörelseförståelse

Varmt välkommen på temakväll i ämnet rörelseförståelse! Rörelseförståelse är ett holistiskt sätt att se på lärande, där vi tar hänsyn till hela människan. Vi kommer under kvällen utgå från 3 viktiga aspekter; varje individ är mer än bara "sin" idrott, varje individ ska "Kunna, Våga, Vilja" vara fysiskt aktiv hela livet och varje individ ska Må bra, Ha roligt och Utvecklas inom idrottsrörelsen. Temakvällen varvar teori och praktik - medtag kläder för fysisk aktivitet.

Introduktionsutbildning för tränare - på denna hemsidan kan du hitta ett avsnitt om rörelseförståelse om du vill förbereda dig inför kurskvällen.

• 2019-09-18
    • 2019-09-25 18:00 - 21:00
  • Arena Varberg
  • Malin Eriksson, Alexander Mårtensson
  • Vi bjuder på fika från kl. 17:45
  • Inklusive fika och eventuell kurslitteratur. Kursavgiften faktureras respektive förening efter avslutad kurs. Genom att söka bidrag från er kommuns fritidsförvaltning el liknande kan eventuellt del av avgiften fås tillbaka.
  • Anmälan är bindande. Vid avbokning senare än 2 dagar innan kursdatum faktureras 100 kronor per deltagare.

• 2019-09-18
    • 2019-09-25 18:00 - 21:00