Kidsvolley, grundkurs level 1-3

Kidsvolley, grundkurs level 1-3, Ängelholm

Svensk volleyboll och Engelholms Volleybollsällskap bjuder in till en tränarutbildning i Kidsvolley.
Kidsvolley är spelformen som barnen älskar och som även föräldrar och klubbledare har tagit till sig. Antalet utövare ökar stadigt och för att möta efterfrågan erbjuds här ett tillfälle att utbilda sig som ledare och/eller tränare.

Kursen är riktad till dig som vill lära dig grunderna i kidsvolley, ska ta på dig det inspirerande uppdraget som kidsvolleyledare eller som redan är i gång med att leda barngrupper.

Perfekt även för nyfikna och intresserade föräldrar som får en god inblick i barnens idrottande.

Kursen tar bland annat upp följande:
• Hur kidsvolley fungerar.
• Övningar för att lära sig kidsvolley.
• De olika nivåerna av kidsvolley.
• Stegring i träning.

Varmt välkommen med din anmälan!

• 2019-09-14
    • 2019-09-21 13:00 - 17:30
  • Kungsgårdshallen, Ängelholm
  • Jonas Brink
  • Deltagaravgiften faktureras till deltagarens förening, om inte annat meddelas. Skånes VBF står för deltagaravgiften för föreningar i Skånes VBF.
  • 15 av 18

• 2019-09-14