Webbanmälan

Säker med häst On Tour

Svenska Ridsportförbundets "Säker med häst on Tour" i samarbete med Folksam är en roadshow för att sprida inspiration och kunskap om säkerhet på hästens villkor tillsammans med några av Sveriges - och världens - bästa ryttare. Vi välkomnar dig till Rättvik den 29 oktober för en inspirerande kunskapskväll tillsammans med Jan Jönsson, Fredrik Jönsson och Ingemar Hammarström. Clinicen är gratis och alla är välkomna, ta gärna med föräldrar eller andra som brukar hjälpa dig i stallet! 

Datum: Tisdag den 29 oktober
Plats: Stiernhööksgymnasiet i Rättvik
Tid: 17:00 - 20:00

Program
Mingel
Kom och mingla med supertrion från kl. 17.00. Vi bjuder på enklare mat, goodiebags, massor med hästkunskap och tävling med fantastiska priser! 

Clinic
Den tunga trion och tre nya generationers kunskap: professorn i ridkonst och olympiske bronsmedaljören i fälttävlan Jan Jönsson, VM-silvermedaljören i hoppning Fredrik Jönsson och guldmedaljören från Ponny-EM, Ingemar Hammarström, delar med sig av sina tips för en säker hantering och ridning på hästens villkor. Massor av kunskap samlad på ett och samma ställe!

Clinicen är gratis och alla är välkomna, ta gärna med föräldrar eller andra som brukar hjälpa dig i stallet.

Säkra din plats nu, först till kvarn!

Kontakt
Har du några frågor om evenemanget är du välkommen att kontakta oss. Vid återbud, vänligen kontakta oss så att vi kan ge din plats vidare till någon annan.
Linda Olivi, linda.olivi@ridsport.se

Välkommen!

Information

    • 2019-10-29 17:00 - 20:00

Information

    • 2019-10-29 17:00 - 20:00