MotoriQ - Physical literacy-fördjupning

MotoriQ är ett utbildnings- och utvecklingsprojekt med syfte att säkerställa en hög kvalité på barn- och ungdomsverksamheten inom Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter.

Projektet MotoriQ bedrivs med stöd av professor Dean Kriellaars från Kanada. Den här utbildningsdagen kommer genomföras tillsammans med Dean Kriellaars. Utbildningen är mestadels på engelska.

Barn och ungdomar ska vilja vara fysiskt aktiva, de ska ha en god fysisk förmåga, ha bra självförtroende och känna motivation och glädje inför fysisk träning. Att skapa detta är vad Physical literacy går ut på.

Begränsat antal platser - se till att anmäla dig direkt!

En dag med Physical literacy.

Program:

9-12                   Physical literacy

12-13                 Lunch

13-15                 Praktisk tillämpning Physical literacy och ev kampsportsskolan

15-15.30            Fika

15.30-18            Physical literacy för budo/kampsport

18                           Middag

• 2020-01-19
    • 2020-01-25 09:00 - 19:00
  • Bosön
  • Dean Kriellaars
  • Eventuellt boende bokas av deltagaren själv. Kontaktuppgifter till Bosön finns på https://boson.nu/kontakt/
  • SB&K står för utbildningen och mat/fika under dagen för förbundets medlemmar. För övriga är kostnaden 500 kr. Ni som medlemsförening kan ansöka om projektstöd IF (tidigare Idrottslyft) för att täcka kostnader för resa och eventuellt boende.
  • Sista avbokningsdag 22 januari. Vid utebliven avanmälan debiteras 500 kr.

• 2020-01-19
    • 2020-01-25 09:00 - 19:00
  • Bosön
  • Dean Kriellaars
  • Sista avbokningsdag 22 januari. Vid utebliven avanmälan debiteras 500 kr.