Webbseminarium: Idrottsföreningen som arbetsgivare

Ni som idrottsförening kan i vissa fall behöva registrera er som arbetsgivare och redovisa skatter och avgifter när ni betalar ut ersättningar till idrottsutövare eller andra anställda.

Från och med 2019 ska alla arbetsgivare och utbetalare redovisa löner, förmåner och skatteavdrag m.m. månadsvis för varje anställd i arbetsgivardeklarationen.

Vi ger dig förutsättningar för att du ska kunna göra rätt och svarar på dina frågor.

Under webbseminariet får du information om bland annat

• vem som ska registrera sig som arbetsgivare och redovisa skatter och avgifter
  • vad ”halva prisbasbeloppsregeln” innebär
  • vad som gäller för arvoden, tävlingsvinster, inställelseresor etc.
  • hur du gör för att lämna arbetsgivardeklaration till Skatteverket.

Seminariet görs i samarbete med idrottsförbunden runt om i landet.

Har du frågor ställer du dem i chatten.

För dig som deltar

När du anmäler dig får du ett bekräftelsemail med mer information om hur du ansluter dig till webbseminariet.

Personuppgifter

De uppgifter som du lämnar i anmälan använder Skatteverket för att administrera din anmälan och för genomförande av den aktuella träffen samt kursutvärdering. Alla personuppgifter gallras efter att informationstillfället är genomfört. Ansvarig för behandlingen av personuppgifter är Skatteverket.

ANMÄL DIG HÄR>>

• 2020-01-30