Pre-Event Synkro dag 1 UNGDOMAR

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till Pre-Event inför säsongen 2020/2021.

Välkommen till Pre-Event för synkroniserad konståkning 2020!

Den 17 oktober sker första seminariet i Mölndal, Göteborg.

Under denna dag kommer vi ge ungdomslag möjligheten att visa upp sina program inför domare för att skapa tävlingsliknande situationer. Därefter kommer varje lags program utvärderas och feedback kommer ges för att kunna förbereda lagen inför nationella och internationella tävlingar.

Kom ihåg att alla ska anmäla sig individuellt här på denna sida samt att ert lag ska anmälas via IndTA. Tänk även på att skicka in er uppdaterade PPC för kommande säsong i samband med laganmälan. Sista anmälningsdagen är 13 augusti.

Lagen bör även skicka in en video på deras program (även den till Patrick på mejladressen ovan) innan Pre-Event.

Vänligen notera att Pre Event endast kommer att genomföras under förutsättning att eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kan efterlevas.

• 2020-08-13
    • 2020-10-17 00:00 - 00:00
  • TBA
  • Deltagarna står för ev boende på egen bekostnad
  • Deltagarna står för sina egna måltider.
  • För deltagande ungdomslag är deltagaravgiften 200 kronor per åkare/tränare. Kostnaden täcker själva seminariet. Priset inkluderar inte mat-, boende och resekostnader.
  • Sista dagen för avbokning är torsdagen den 10 september. Efter denna dag kommer föreningen som åkaren/tränaren tillhör debiteras 100% av avgiften.

• 2020-08-13
    • 2020-10-17 00:00 - 00:00
  • TBA
  • Deltagarna står för ev boende på egen bekostnad
  • Deltagarna står för sina egna måltider.