Speakerutbildning, Borås alt.digitalt via länk

Som speaker förmedlar du information till och kan bidra till positiva känslor hos publiken. Du har ett ansvar att få de nyfikna personerna som kanske aldrig upplevt din idrott, att trivas och förstå. Du har också ett ansvar att prata till de mest intresserade inom din idrott. Under utbildningen får du veta hur du kan tänka i speakeruppdraget för att ge alla på arenan en önskvärd upplevelse. Speakerutbildningen ger grunderna för dig som har eller kommer ha speakeruppdrag. Det kan handla om såväl etablerade mästerskap som återkommande seriematcher inom barn och ungdomsidrott.

Innehåll - Speakerns betydelse idrottsarrangemanget - Kommunikation och engagemang - Teknik och uttryckssätt - Förberedelser: Egna och med arrangören. Säkerhet – om olyckan är framme. Fokus vid tillfället ligger på Helhet - Idrotten - Besökaren. Oavsett din ambitionsnivå så vill vi genom utbildningen ge grunder, verktyg och inspiration inför uppdraget.

Vi kommer även att erbjuda de som går utbildningen att få fortbildning under SM-veckan tillsammans med erfarna mediepersoner.

Målgrupp
De personer som har eller kommer att ha ett speakeruppdrag under en match, tävling eller arrangemang.

Datum och tid
Onsdagen den 9 december 2020, kl. 18.00-21.00.

Plats
Fysisk närvaro, Sjuhäradshallen för medarrangörerna i SM-veckan 2021 i Borås. För övriga deltagare finns det möjlighet att delta digitalt via länk.
Du som deltar digitalt får en länk skickad till dig som du ansluter till strax före utbildningens start.

Deltagaravgift
600 kronor/deltagare. Digitalt via länk 300 kr.
Föreningar som är med och arrangerar SM-veckan kontaktar sin RF-SISU-konsulent för hjälp med finansiering av deltagaravgiften.
Även om din förening inte är med och arrangerar SM-veckan kan ni ev få hjälp med delar av deltagaravgiften via RF-SISU. Kontakta din konsulent.

Anmälan
Sista anmälningsdag är ca en vecka innan utbildningens start med reservation för att utbildningen kan bli fulltecknad tidigare.
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709- 26 58 33.

Återbud
Återbud lämnas senast 5 dagar innan utbildningens start. I annat fall debiteras föreningen hela deltagaravgiften. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse
Kallelse med mer information skickas via mejl 2-3 dagar innan utbildningens start.

anette.ellefsen@rfsisu.se / 070 926 58 33

• 2020-11-30
    • 2020-12-09 17:30 - 21:00
  • Borås eller digitalt via länk
  • Christian Haneson
  • Fysiskt delt: 600 kronor. Digitalt via länk 300 kr. Kontakta din förenings RF-SISU konsulent för att ta reda på om ni kan få deltagaravgiften finansierad genom bidrag.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att hela deltagaravgiften faktureras föreningen.
  • Inga förkunskaper

• 2020-11-30