Pre-Event Synkro STHLM

Svenska Konståkningsförbundet bjuder in till Pre-Event inför säsongen 2020/2021. Detta event specifikt för lagen i Stockholm.

Välkommen till Pre-Event för synkroniserad konståkning 2020!

Söndagen den 18 oktober hålls ett enskilt seminarie för samtliga lag i Stockholm (ungdom-/junior-/seniorlag).

Under denna dagen kommer vi ge ungdom-, junior- och seniorlag möjligheten att visa upp sina program inför domare för att skapa tävlingsliknande situationer. Därefter kommer varje lags program utvärderas och feedback kommer ges för att kunna förbereda lagen inför kommande säsong.

Kom ihåg att alla ska anmäla sig individuellt här på denna sida samt att en laganmälan ska skickas in via IndTA. Tänk även på att skicka in er updaterade PPC för kommande säsong i samband med laganmälan. Sista anmälningsdagen är 13 augusti.

Lagen bör även skicka in en video på deras program (även den till Patrick på mejladressen ovan) innan Pre-Event.

Vänligen notera att Pre Event endast kommer att genomföras under förutsättning att eventuella rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kan efterlevas.

• 2020-08-13
    • 2020-10-18 00:00 - 00:00
  • TBD
  • Deltagarna står för ev boende på egen bekostnad
  • Deltagarna står för sina egna måltider.
  • Seminariekostnaden är 160 kronor per person (åkare och tränare) för ungdom och seniorlag. För ungdomslag är kostnaden 200 kronor per person (åkare och tränare). Avgiften inkluderar inte mat-, boende- och resekostnader.
  • Sista dagen för avbokning är torsdagen den 10 september. Efter denna dag kommer föreningen som åkaren/tränaren tillhör debiteras 100% av avgiften.

• 2020-08-13
    • 2020-10-18 00:00 - 00:00
  • TBD
  • Deltagarna står för ev boende på egen bekostnad
  • Deltagarna står för sina egna måltider.