Webbanmälan

Nyckeln till god talangutveckling! Göteborg och digitalt via länk

Genomförs både på plats i Göteborg och som digital föreläsning. Om restriktionerna inte tillåter föreläsning på plats så kommer föreläsningen endast att ges digitalt. 

Det finns många åsikter om hur vi skall utveckla våra aktiva idrottare för att de skall få en så lång och framgångsrik karriär som möjligt. Men vad säger egentligen forskningen om talangutveckling och vad vet vi kännetecknar de starkaste talangutvecklingsmiljöerna? 

Detta ämne kommer P-G Fahlström att föreläsa om. Han är till vardags lektor vid Linnéuniversitetet i Växjö och har doktorerat på coaching inom idrott. Han har varit verksam som forskare i över 20 år och de senaste 10 åren har hans forskning till stor del fokuserats på talangutveckling och goda utvecklingsmiljöer. 

Föreläsare: Per-Göran Fahlström

Målgrupp: Alla med intresse, utövare, ledare, studenter.

Datum och tid: Måndagen den 9 november 2020, kl. 18.00-21.00

Plats: A-huset på Pedagogen, Västra hamngatan 25, Göteborg och digitalt via zoom. Om restriktionerna inte tillåter föreläsning på plats så kommer föreläsningen endast att ges digitalt. 

Deltagaravgift: Kostnadsfritt

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709-26 57 91. 

Återbud lämnas senast 2 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före utbildningen/föreläsningen. Du får en länk till föreläsningen. 

Frågor: ola.Jodal@rfsisu.se, 0709–26 58 44

Information

  • 2020-11-06
    • 2020-11-09 18:00 - 21:00
  • Göteborg och digitalt via länk
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 5 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ kostnad faktureras föreningen.

Information