Aspirantdomarutbildning

Aspirantdomare utbildning 2020-2021

Kursens målsättning är att ytterligare höja kompetensen och statusen hos föreningens Ungdomsdomare.

Kursen vänder sig till föreningens mest lovande ungdomsdomare som har en uttalad vilja och ett brinnande intresse av att döma ishockeyDessutom så är den det sista steget innan domaren ska ta klivet upp till att bli Distriktsdomare.

Aspirantdomareutbildningen är ett krav för de som vill/ska döma U15 och U-14 matcher. De killar och tjejer som är riktigt duktiga kommer också att kunna få chansen under säsongen på högre uppdrag.

Övre åldersgräns för Aspirantdomare är under säsongen födda 1995, yngre 2005.

Till säsongen 2020-2021 så kommer FK att kunna bevilja ett fåtal äldre än födda 1995 att medverka på Aspirantdomareutbildningen. Dock så får antalet ej överstiga 20% av föreningens totala antal Aspirantdomare.

Kostnaden per deltagare (850 kr) kommer att i efterhand faktureras varje förening.

• 2020-10-04 10:00 - 18:00
  • Rosvalla, Nyköping
  • Robert Sjöström, Joakim Flink, Erik Johnsson
  • Senast 10 dagar innan. Därefter så faktureras full kursavgift.
  • Ungdomsdomare i två säsonger
  • 38 av 40

• 2020-10-04 10:00 - 18:00
  • Rosvalla, Nyköping
  • Robert Sjöström, Joakim Flink, Erik Johnsson
  • Senast 10 dagar innan. Därefter så faktureras full kursavgift.
  • Ungdomsdomare i två säsonger
  • 38 av 40
Ett arrangemang av SISU Idrottsutbildarna, idrottens eget studieförbund. Vi jobbar med bildning och utbildning inom idrotten, och stimulerar till människors lärande.

Vi består av tre delar: studieförbundet SISU Idrottsutbildarna, förlaget SISU Idrottsböcker och Bosön Idrottsfolkhögskola. Tillsammans och var för sig driver vi på och stöder utveckling inom idrotten.