Den förutsägbara ledaren - Webb

Upplever du det som svårt att bemöta olikheterna i din grupp?
Vill du få kunskap och inspiration i
hur man bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsvariationer?

Du som är ledare, tränare, förälder eller annan viktig vuxen inom idrottsrörelsen hälsas välkommen till ett utbildningstillfälle om hur vi tar emot barn och ungdomar med särskilda behov t.ex. ADHD, Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer.

I en webbföreläsning med Måns Lööf får du får tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.

Välkommen med din anmälan!

Fortsatt lärande

Förbered dig och din förening eller följ upp föreläsningen genom att ta del av den öppna kostnadsfria utbildningswebben. Inkluderande ledarskap för att möta idrottare med NPF

► Anmäl dig här senast 8/11