Webbanmälan

Malmö idrottsakademis digitala frukostsamtal - Peter Gerhardsson och Renee Sleegers

Svenska fotbollslandslagets förbundskapten pratar om ledarskap, generationsväxling och spelarutveckling, tillsammans med FC Rosengårds Dam B-tränare och före detta holländska landslagsspelaren Renée Slegers. 



Peter Gerhardsson har rönt stora framgångar med damlandslaget, med VM-bronset 2019 i färskt minne. Han kommer att prata om sin tränargärning och hur han resonerar kring att utveckla spelare och samtidigt åstadkomma resultat. Dessutom resonerar vi kring hur han som tränare hanterar generationsväxlingar.

Renee Sleegers meritlista som fotbollsspelare är gedigen som få. Numera är hon tränare och har redan en säsong bakom sig i damallsvenskan som huvudansvarig för LB07. Nu jobbar hon med att förädla talanger i FC Rosengård. Hur tänker hon kring balansen mellan att nå resultat och samtidigt utveckla spelare och lag? 

Malmö idrottsakademi bjuder tillsammans med RF SISU Skåne och Malmö universitet in till fyra spännande frukostsamtal i november där vi diskuterar spännande utvecklingsfrågor inom svensk elitidrott. Samtalen sänds digitalt och kommer att vägledas av Malmö idrottsakademis verksamhetschef, Niklas Harris. 

Efter att anmälningstiden gått ut kommer du få en kallelse med länk till utbildningen via mail. 

Vid frågor kring anmälan kontakta:
Emma Jonnergård
emma.jonnergard@rfsisu.se
010-476 57 15

Information

    • 2020-11-16
      • 2020-11-19 09:00 - 10:00
    • Digitalt

Information

    • 2020-11-16
      • 2020-11-19 09:00 - 10:00
    • Digitalt
    • Träffen är kostnadsfri

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.