Valberedningens arbete

Valberedningen - En nyckel till framgång!

Kursen vänder sig till dig som arbetar i valberedningen i ett förbund eller i en förening. Du får bland annat kunskap om vad som kan tänkas styra och påverka uppdraget. Dessutom beskrivs arbetsgången för en valberedning under ett år - vad behöver göras och när?

Innehåll:
- Hur utser vi valberedningen?
- Hur vill vi att vår styrelse ska vara sammansatt?
- Hur uppnår vi jämställdhetsmålen 60-40?

• 2021-04-27
    • 2021-04-27 18:00 - 21:00
  • Utbildningen genomförs digitalt via Teams
  • Johanna Ahlin, Peter Lindgren
  • 100 SEK
  • Utbildningen kostar 100 kr per deltagare eller max 500 kr per förening.
  • Om du uteblir från utbildningen utan att avanmäla dig kommer vi att fakturera kursavgiften.

• 2021-04-27
    • 2021-04-27 18:00 - 21:00
  • Utbildningen genomförs digitalt via Teams
  • Johanna Ahlin, Peter Lindgren
  • 100 SEK
  • Utbildningen kostar 100 kr per deltagare eller max 500 kr per förening.