Digital Föreläsning Understanding IJS Scoring - Elliot Schwartz

Svenska Konståkningsförbundet planerar för att löpande under våren kunna bjuda in till flera kortare eller lite längre utbildande och inspirerande digitala föreläsningar i olika ämnen. Vi vill genom att erbjuda föreläsningarna digitalt, via länk skapa möjligheter för kunskapsspridning, erfarenhetsutbyte och inspiration! Vi planerar därför löpande att bjuda in till digitala föreläsningar via länk i olika ämnen.

Elliot Schwartz kommer under sin digitala föreläsning beskriva hur man matematiskt kan lägga upp program, målsättning och strategi. Föreläsningen kommer vara övergripande. Målsättningen är att ge inspiration och nya infallsvinklar för tävling och träning.

Föreläsare Elliot Schwartz

Elliot Schwartz från Boston, USA har lång erfarenhet som teknisk funktionär och är ISU DVO och domare i singel, par och synkro. Han är vice ordförande i Amerikanska Konståkningsförbundets utbildningskommitté och håller regelbundet föreläsningar om matematikens betydelse inom konståkning.

Elliot är utbildad matematiker och har en PhD i Materials Engagering från MIT. Idag jobbar han som statistiker och analytiker för USA:s Olympiska och Paralympiska Kommitté.

Föreläsningen riktar sig till tränare anslutna till en svensk konståkningsförening och aktiva åkare över 14 år. Obs! Föreläsningen sker på engelska.

Anmälan öppnar den 7 januari och stänger söndagen den  17 januari 23.59. Först till kvarn gäller.

• 2021-01-19
    • 2021-01-20 16:00 - 17:30
  • Digitalt
  • Emilie Billow
  • Ingen förtäring erbjuds
  • 500 SEK
  • Anmälningsavgiften faktureras till föreningen i efterhand. Föreningen har möjlighet att ansökan om 100% i projektstöd för kursen. Ansökan görs i Idrottsmedelsapplikationen i IdrottOnline kontakta info@skatesweden.se för frågor om ansökningsprocessen.
  • Anmälan är bindande.
  • Tränare anslutna till en svensk konståkningsförening och aktiva över 14 år