Motivation och drivkrafter

Välkomna på digital föreläsning med

Aron Schoug tema motivation och drivkrafter.

Människor drivkrafter ser olika ut. För att öka engagemanget i din förening behöver du som ledare eller förtroendevald skapa rätt förutsättningar för de som vill engagera sig. Hur kan jag som ledare använda både mina egna och andras drivkrafter för att motivera fler? Med rätt stöd och ledarskap kommer fler i föreningen både komma och stanna.

Kvällen kommer att fokusera på att ni ska få inspiration och verktyg att utveckla arbetssätt för att motivera fler.
Ledord: drivkrafter,  ledarskap, motivation och måluppfyllelse.

Under kvällen ges ni både exempel, reflekterande frågor och förslag på hur ni kan utveckla ditt ledarskap eller arbete i er förening.

Målgrupp: Ledare, förtroendevalda, anställda och nyckelpersoner i föreningen.

Med vem?

Aron Schoug

Aron är forskare vid Stockholms universitet med särskilt intresse för civilsamhälle, ideellt arbete, demokrati och gruppkommunikation.

Ni hittar även Aron i ridsportens material " Vår Ridsportförening".

Kostnad:

Kostnadsfri föreläsning för medlemmar i en förening tillhörande Västmanlands Ridsportförbund eller Södermanlands Ridsportförbund.

250 kr för medlemmar i förening tillhörande annat distrikt. Avgiften faktureras.

Plats:

Digital föreläsning via Teams.

• 2021-03-08
    • 2021-03-08 18:30 - 21:00
  • 250 SEK
  • Kostnadsfritt för medlemmar i förening tillhörande Västmanland eller Södermanland. Ni kommer inte faktureras även om faktureringsuppgifter efterfrågas.
  • Anmälan kan avbokas fram till 4 mars 2021, utan att avgift behöver erläggas. Gäller anmälda från övriga distrikt/föreningar.

• 2021-03-08
    • 2021-03-08 18:30 - 21:00