Digital föreläsning med Johan Fallby, Kärnan i svensk idrott: Triaden med tränare-idrottare-förälder

Samarbetet mellan tränare-idrottare-förälder är avgörande för upplevelsen av idrotten, men hur får man det att fungera? Hur definierar och respekterar man sina olika roller? Vad bidrar det transformativa ledarskapet med? Med stöd i föreningen går det att tillsammans förstå, minska motsättningar och ge stöd till varandra. Johan ger er den praktiska bakgrunden till triaden med stöd i forskningen.

Johan Fallby är idrottspsykologisk rådgivare, författare och föreläsare. Han har bland annat haft uppdrag för FC Köpenhamn, Djurgårdens IF, Svenska Fotbollförbundet samt Sveriges Olympiska Kommitté.

Idrottsföräldrar och ledare

OBS
- Föreläsningen är kostnadsfri och gäller endast deltagare från Dalarna.
- Detta är en inspelad föreläsning på ca 30 minuter.

Viktigt att du vid anmälan anger en giltig e-postadress eftersom inloggningsuppgifter skickas via e-post.

Om du vid anmälan inte får någon bekräftelse, vänligen meddela Kerstin Fryksén

• 2021-03-21
    • 2021-03-23 12:00 - 12:30