Workshop IdrottOnline - NV Helsingborg

Anmälan ska vara gjord senast 24/10. Bekräftelse med information om plats skickas ut inför mötet.

RF-SISU SKåne bjuder in till träff där föreningar kan ställa frågor och få hjälp med IdrottOnline. Det är inte en utbildning med ett bra tillfälle att få personlig hjälp. Tema för dagen kan läggas till.

Inlogg till systemet är bra att ha och medtag gärna egen dator om du själv vill testa. Vi satsar på fysiskt möte men avvaktar om digitalt möte är att föredra och följer Folkhälsomyndigheternas restriktioner.

IdrottOnline är idrottsrörelsens egna administrationsverktyg. Det är gratis för föreningar att använda och är en länk mellan idrottföreningar, förbund och Riksidrottsförbundet.

Idrottsföreningar i Skåne kan kontakta pia.bergknut@rfsisu.se för frågor om systemet och angående tillfället.

Vi kommer att vara på Idrottens Hus och tillfället är 16:30 - 19:30.

Begränsat antal platser!

• 2021-10-24
    • 2021-10-25 16:30 - 19:30
  • Pia Bergknut

• 2021-10-24
    • 2021-10-25 16:30 - 19:30
  • Pia Bergknut

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.