Digital workshop IdrottOnline- Folkbildning

För att delta i utbildningen bör du ha en roll som Utbildningsansvarig förening och inlogg till systemet IdrottOnline. Anmälan är öppen till och med 28/10 kl 9.00.

Om du även ska kunna skapa grupper behövs en Klubbadministratörs roll eller Huvuvdadministratör. De personer i föreningen med denna roll kan även hjälpa er att få rollen tillagd i systemet.

För frågor inför träffen - kontakta pia.bergknut@rfsisu.se

Vi kommer att gå igenom folkbildning och registrering via IdrottOnline och vad föreningen bör tänka på utifrån deltagares frågor och behov.

Genomgången föregår via Teams.

• 2021-10-28
    • 2021-10-28 18:00 - 20:15
  • Pia Bergknut

• 2021-10-28
    • 2021-10-28 18:00 - 20:15
  • Pia Bergknut

RF-SISU Skåne är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning.