Digital lunchföreläsning: Förälder på arenan – Så kan du stötta ditt barn

Ibland kan det vara svårt för dig som förälder att veta vad du ska säga och hur du kan stötta på tävling, match eller träning. För att öka kunskap och medvetenhet kring hur ditt beteende påverkar ditt barns glädje, motivation och prestation bjuder vi in till en föreläsning där vi varvar forskningsbaserad teori med samtal och exempel på erfarenheter från verkligheten.

Föreläsare är Ante Andersson & Isabel Expósito från We & Sports. Isabel är Teamsamordnare med 15 års erfarenhet av arbete med mänskliga rättigheter, där barnkonventionen ligger henne extra varmt om hjärtat. Ante är initiativtagare till We & Sports vilket grundar sig i hans dotters sjukdom i Anorexi, vilket har gett viktiga erfarenheter gällande vad en förälder kan bidra med till sina barns mentala hälsa.

Varmt välkomna!

Målgrupp: Idrottsföräldrar och ledare

Förkunskaper: Inga förkunskaper.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem ring 0709-26 58 27.
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/föreläsning om deltagarantalet inte anses tillräckligt.

Kallelse: Skickas till samtliga deltagare via e-post några dagar innan föreläsningen. Föreläsningen sker digitalt och i kallelsen får du en länk som du ansluter till strax före föreläsningen.

• 2021-09-27
    • 2021-09-29 12:00 - 13:00
  • Digitalt via länk
  • Kostnadsfritt
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt utebli medför att en administrativ avgift faktureras föreningen.

• 2021-09-27
    • 2021-09-29 12:00 - 13:00