Kanslistutbildning

Denna utbildning vänder sig endast till Handbollsföreningar i Handbollsförbundet Väst.

Hur kan vi få administrationen på ett kansli att fungera på ett smidigare och effektivare sätt? RF-SISU och Handbollsförbundet Väst bjuder in dig till en utbildning där vi tittar på hur vi kan effektivisera arbetet på ett kansli.

- Få en större förståelse för styrelsens roll och ansvar.
- Få en inblick i hur olika metoder kan användas som verktyg för att utveckla både rollen som kanslist och föreningen. (Årshjul - som också ger underlag till verksamhetsberättelsen, SWOT, analys, genomförbarhetsanalys, handlingsplan, enkäter till olika målgrupper.)
- Att få kunskap, inspiration och motivation för att kunna utveckla rollen som kanslist. (Arbetsbeskrivning. Vad gör jag idag och vad är det egentligen jag ska göra?)
- Vi pratar också om årsmöten: inför, under och efter + årsmöteshandlingar. Tid kommer också att finnas för att utbyta erfarenheter och få svar på frågor.

Du som jobbar som kanslist i en förening.

Anmälan
Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. RF-SISU Västra Götaland förbehåller sig rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Digitalt

• 2021-09-08