WebbanmÀlan

Bordtennistränare klubb (29001-1)

OBS! Föreningen kan söka utbildningssubvention i IdrottOnline; Föreningen kan få ersättning med 1 000 kr vid en (1) deltagare anmäld samt 70% av utbildningskostnaden för två (2) eller fler anmälda.

Anmälningsmöjlighet för utbildningen Bordtennistränare klubb (digital och fysisk del) är nu öppen. Du som deltagare kommer att ha obegränsad tillgång till materialet och behöver genomföra den digitala utbildningen samt skicka in inlämningsuppgift till utbildning@svenskbordtennis senast en vecka innan utbildningsstart.

Du får tillgång till materialet i nära anslutning till att du anmäler dig och betalar utbildningen, 1 600 kr. Utbildningen betalas via SWISH eller kort,  fakturabetalning fungerar också men vi föredrar SWISH för att minska administrationskostnader. 

Fysiska träffar, i kombination med digitala delen, är ännu inte datum- och ortssatta ännu. Vi återkommer inom kort med mer information.  

Varmt välkommen med din anmälan!Bordtennistränare klubb är den andra delen i Svenska Bordtennisförbundets tränarutbildningar. Utbildningen består av en digital och en fysisk del. Utbildningen riktar sig till dig som leder bordtennisträningar på klubbnivå och vill fördjupa dina kunskaper inom tränarskap och ledarskap.

I Bordtennistränare klubb får du lära dig att skapa motiverande och lärorika träningar för spelare, unga som gamla. Du kommer också få lära dig mer om nivåanpassad träning, fysisk och förebyggande träning, grunder och teknik, spelförståelse och mycket mer. Målet med utbildningen är att utveckla dig som ledare i verksamheten, klubben eller föreningen så att barn, unga, vuxna och äldre väljer att idrotta i förening hela livet.


Utveckling, framåtanda och nytänkande ska prägla svensk bordtennis arbete och verksamhet. Att vilja göra framsteg är ledstjärnan inom vår verksamhet på alla nivåer. Det handlar både om att som individ få möjlighet att ständigt utvecklas utifrån sin egen ambition och nivå samt att som ledare få utveckla sitt tränarskap och ledarskap. Du som tränare är en nyckelperson i det här arbetet.

Utbildningen består av en webbplats, en digital del som du genomgår i din egen takt när det passar dig, samt en efterföljande fysisk träff. Webbutbildningen innehåller texter, övningar, filmer och tips som kommer hjälpa dig i din roll som tränare. Inlämningsuppgiften skickas till utbildning@svenskbordtennis senast en vecka innan utbildningsstart för fysisk del. 


Den kompletta utbildningen kostar 1 600 kr (exklusive eventuell rese- och hotellkostnad). Den fysiska delen av utbildningen planeras att genomföras regionalt vid minst två tillfällen under 2023, med minst ett knappt 10-tal deltagare per tillfälle. Vi har ännu inte bestämt datum och ort för de kommande fysiska träffarna.

Du betalar hela utbildningen vid anmälningstillfället. 


Förkunskapskrav: 
Utbildning:
Bordtennistränare bas/Ungdomstränarutbildning 1. 
Har du dessutom genomgått RF/SISU:s "Grundutbildning för tränare" eller Trygg och inkluderande idrott så är det mycket värdefullt för dig. Har du annan äldre pingisutbildningsbakgrund, kontakta Marit Brodd Almgren för frågor.

Praktik: 
Om du är relativt ny som tränare behöver du minst två års praktik som tränare efter att du genomgått Svenska Bordtennisförbundets första tränarutbildning; Bordtennistränare bas, innan du deltar i Bordtennistränare klubb. 

OBS! Innan den fysiska delen av Bordtennistränare klubb ska du ha genomgått och slutfört den digitala delen av Bordtennistränare klubb. 

Ange i anmälan vilka grupper med spelare som du har tränat, hur länge och i vilken omfattning samt vilka tränarutbildningar du genomgått. 

På grund av GDPR

Anmäler du dig till den här utbildningen innebär det att du samtycker till informationen här nedan:
Ditt namn och din e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsportal för att kunna ge dig tillgång till utbildningen och för att kursledare ska kunna följa upp att du genomfört den digitala delen av kursen.

Välkommen med din anmälan!

OBS! Eftersom vi har flera deltagare som inledningsvis har svårt att hitta mejl med inloggningsuppgifter ber vi dig att läsa följande text noggrant. Det är bättre att göra rätt från början istället för att vända sig till supporten. 

Instruktion för anmälan till digital utbildning som Svenska Bordtennisförbundet anordnar i samverkan med SISU Förlag

Att observera! 

Anmälan

  1. Tryck på Anmäl dig här och fyll i uppgifterna om dig själv. Dubbelkolla att mejladressen blir korrekt då det är viktigt för den fortsatta processen. Under Organisation skriver du in namnet på din förening. Svenska Bordtennisförbundet kan efter anmälan se att du anmält dig och om du genomfört utbildningen eller inte. Det går inte att använda samma mejladress till flera registreringar på samma utbildning.
  2. Du får ett bekräftelsemejl på anmälan från IdrottOnline. Det fungerar som ett kvitto på att anmälan är gjord.
  3. Du får också ett av två följande mejl:
    1. Verifieringsmejl (om du är ny användare/e-post finns i SISU:s utbildningsportal).
    2. Inloggningsmejl (om du har en användare/e-post i utbildningsportalen sedan tidigare).
  4. Följ instruktionerna i mejlet i punkt 3 och använd samma mejladress som i din anmälan ovan.

Saknar du ditt mejl?

Om du saknar ditt mejl kan du kolla i inkorgens andra mappar, till exempel Övrigt, Spam eller Skräppost. Om du är anmäld till en utbildning sedan tidigare, men saknar mejl, kan du gå direkt till utbildningswebben för den tidigare utbildningen. Logga in (om du kommer ihåg ditt lösenord) eller klicka på Logga in - Glömt lösenordet så får du ett nytt. Följ instruktionerna.

Anmäl flera samtidigt
För dig som ska registrera flera deltagare samtidigt i IdrottOnline följer du instruktionerna efter att du klickat på Anmäl dig här. Du lägger in en deltagare i taget.

Support

Vid frågor om inloggning kontakta support@sisuforlag.se 


Information