WebbanmÀlan

Bordtennistränare klubb (29001-1)

OBS! Föreningen kan söka utbildningssubvention i IdrottOnline; ersättning vid en anmäld samt 70% ersättning för fler än 2 anmälda.

Anmälningsmöjlighet för utbildningen Bordtennistränare klubb (webbdel och fysisk del 22 oktober är nu öppen. Du som deltagare kommer att ha obegränsad tillgång till materialet och behöver genomföra den digitala utbildningen samt skicka in inlämningsuppgift till utbildning@svenskbordtennis senast en vecka innan utbildningsstart. Du får tillgång till materialet i nära anslutning till att du anmäler dig och betalar utbildningen, 1 600 kr. Utbildningen betalas via SWISH eller kort,  fakturabetalning fungerar också men vi föredrar SWISH för att minska administrationskostnader.

Sista anmälningsdag är 30 september kl. 23:30.
OBS! Genomför den digitala delen senast 15 oktober!

Fysisk träff i Luleå 22 oktober: Utbildare Anders Ylitalo och Magnus Norgren.

Varmt välkommen med din anmälan!

Bordtennistränare klubb är den andra delen i Svenska Bordtennisförbundets tränarutbildningar. Utbildningen består av en digital och en fysisk del. Utbildningen riktar sig till dig som leder bordtennisträningar på klubbnivå och vill fördjupa dina kunskaper inom tränarskap och ledarskap.

I Bordtennistränare klubb får du lära dig att skapa motiverande och lärorika träningar för spelare, unga som gamla. Du kommer också få lära dig mer om nivåanpassad träning, fysisk och förebyggande träning, grunder och teknik, spelförståelse och mycket mer. Målet med utbildningen är att utveckla dig som ledare i verksamheten, klubben eller föreningen så att barn, unga, vuxna och äldre väljer att idrotta i förening hela livet.

Utveckling, framåtanda och nytänkande ska prägla svensk bordtennis arbete och verksamhet. Att vilja göra framsteg är ledstjärnan inom vår verksamhet på alla nivåer. Det handlar både om att som individ få möjlighet att ständigt utvecklas utifrån sin egen ambition och nivå samt att som ledare få utveckla sitt tränarskap och ledarskap. Du som tränare är en nyckelperson i detta arbete.

Utbildningen består av en webbplats, en digital del som du genomgår i din egen takt när det passar dig, samt en efterföljande fysisk träff. Webbutbildningen innehåller texter, övningar, filmer och tips som kommer hjälpa dig i din roll som tränare. Inlämningsuppgiften skickas till utbildning@svenskbordtennis senast en vecka innan utbildningsstart. Just nu bjuder vi in till digital utbildning i kombination med fysisk utbildning i Luleå lördag 22 oktober.

Den kompletta utbildningen kostar 1 600 kr (exklusive eventuell rese- och hotellkostnad).

Förkunskapskrav: Bordtennistränare bas/Ungdomstränarutbildning 1.
Har du dessutom genomgått SISU:s "Grundutbildning för tränare" eller "Inkluderande idrott", så är det mycket värdefullt. Har du annan äldre pingisutbildningsbakgrund, kontakta Marit Brodd Almgren för frågor.

OBS! Innan den fysiska träffen den 22 oktober ska du ha genomgått och slutfört den digitala delen av Bordtennistränare klubb.

Ange i anmälan vilka grupper med spelare som du har tränat, hur länge och i vilken omfattning samt vilka tränarutbildningar du genomgått.

På grund av GDPR

Anmäler du dig till den här utbildningen innebär det att du samtycker till informationen här nedan:
Ditt namn och din e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsportal för att kunna ge dig tillgång till utbildningen och för att kursledare ska kunna följa upp att du genomfört den digitala delen av kursen.

Välkommen med din anmälan! OBS! Som svar på din anmälan får du ett mejl med inloggningsuppgifter till din angivna mejladress, där hittar du användarnamn och kod för att få tillgång till den digitala delen av utbildningen. Titta i skräpposten om du inte hittar mejlet direkt.