Webbanmälan

Tävlingsledarutbildning - 30 oktober 2021

Välkommen till en mycket efterfrågad tävlingsledarutbildning! 

Det här är den andra tävlingsledarutbildningen som planeras under hösten 2021.  

Frågor/funderingar? Hör av dig till utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren, marit.brodd.almgren@svenskbordtennis.com, tel: 073 749 08 11. Välkommen till Svenska Bordtennisförbundets, SBTF:s, nya tävlingsledarutbildning. Sedan december 2020 har SBTF börjat arbeta med bl.a. tränarutbildningar via en ny utbildningsplattform. Även den digitala delen av tävlingsledarutbildningen finns där nu, tillgänglig för de som anmäler sig till tävlingsledarutbildningar. 

Den nya tävlingsledarutbildningen blir en kombination av en digital del, som ska vara genomförd och godkänd, innan du deltar på den fysiska delen. Du anmäler dig här nedan till båda delarna. Den digitala utbildningen kommer du att kunna genomföra under några veckor i september/oktober och den ska senast vara inlämnad 10 oktober. 

OBS! P.g.a. rådande omständigheter jobbar vi för att hitta en säker och trygg utbildning för alla intresserade. 

Sista anmälningsdag är söndag 19 september.

Varmt välkommen!


Utbildningen:

Syftet med utbildningen är att samtliga tävlingsarrangörer i Sverige ska få samma grundkunskaper, när det gäller kraven på en tävlingsledare, samt att höja kvaliteten på våra tävlingar.

Vi arbetar med ett uppdaterat och moderniserat utbildningsmaterial och utbildningen består av en digital och en fysisk del. Den digitala delen kommer du att få tillgång till direkt i anslutning till att anmälningstiden går ut, 19 september. Den delen består av bland annat materialet "Att arrangera en pingistävling" och flera andra dokument, en enklare tidssättningsövning samt quiz-frågor. Du ska ha genomgått den senast 10 oktober. Den fysiska delen, som går av stapeln i Malmö lördag 30 oktober innehåller bl.a. reflektioner och frågor från den digitala utbildningen samt övningar om lottning och tidssättning. I samband med utbildningen kommer du att få en översiktlig genomgång av tävlingsprogrammet TTCoordinator. 

Krav på tävlingsledaren:

Så här uttrycks kraven i SBTF:s Tävlingsregler §24:

”För tävlings genomförande ansvarar, av arrangören utsedd, tävlingsledare. Från och med säsongen 2005/06 skall tävlingsledaren ha genomgått SBTF:s tävlingsledarutbildning för att tävlingssanktion skall beviljas”.

Tidpunkt:

Fysisk utbildning lördag 30 oktober kl. 10-18 i Malmö. 

Plats:

Utbildningen kommer att hållas i Skånes Bordtennisförbunds konferenslokal i Malmö Arena, Hyllie Stationstorg 2, 215 32 Malmö.

Kostnad:

1 500 kr, vilket inkluderar kurskostnad för den digitala och fysiska delen, för- och eftermiddagsfika, lunch, kurslitteratur och övriga utbildningskostnader (t.ex. utbildararvode, konferensrum etc). 

Utrustning:
Vi vill att deltagarna tar med sig egen bärbar dator för att kunna öva i programmet TTCoordinator. 
Du får tillgång till en övningslicens i 14 dagar. Om du inte har egen dator får du räkna med att köra tillsammans med någon annan deltagare. 

Utbildningsledare:
Roger Edeflod, SBTF

Anmälan:
Du anmäler dig via arrangemangslistan på www.svenskbordtennis.com, länken hittar du här.

Avgiften för utbildningen betalas via Swish eller kort i samband med din anmälan, sista anmälningsdag är 19 september.
Anmälan är bindande. 

Avbokning:

Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1000 kr. 

Behöver du boende:

Vi rekommenderar hotell i närheten av utbildningslokalen:

Malmö Arena hotell - det kostar 605 kr för enkelrum och 705 kr för två personer i ett dubbelrum. Vill du boka det? Hör av dig till Daniel Olsson på Skånes BTF, han har kontakter med hotellet; daniel.olsson@skanskidrott.se, 070-752 90 51.

Vill du veta mer?
Ta kontakt med utbildningskoordinator Marit Brodd Almgren, marit.brodd.almgren@svenskbordtennis.com tel: 073 749 08 11.
Varmt välkommen med din anmälan!


Information

 • 2021-09-23
  • 2021-10-30 10:00 - 18:00
 • Malmö Arena
 • Roger Edeflod, Daniel Olsson
 • 1500 SEK
 • Avgiften inkluderar konferenskostnad, kurslitteratur, digital och fysisk utbildning samt lunch och fika under utbildningsdagen.
 • Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1 000 kr vid avbokning.

Information

 • 2021-09-23
  • 2021-10-30 10:00 - 18:00
 • Malmö Arena
 • Roger Edeflod, Daniel Olsson
 • 1500 SEK
 • Avgiften inkluderar konferenskostnad, kurslitteratur, digital och fysisk utbildning samt lunch och fika under utbildningsdagen.
 • Vid uppvisande av läkarintyg återbetalas 1 000 kr vid avbokning.