Webbanmälan

Kost för idrottare, Åmål


En utbildningskväll för målgruppen idrottande barn och ungdomar samt deras ledare och föräldrar. Här får ni lyssna till en riktig expert och får chans att ställa era frågor. Patricia ”Pyri” Badh är leg Dietist med specialisering inom kost och idrott från Internationella Olympiska Kommitténs 2-åriga utbildning. Patricia driver sedan 10 år tillbaka en verksamhet med mottagning för individuell kostrådgivning och coachning. Hon anlitas flitigt för föreläsningar och utbildningar om kostens betydelse för långsiktigt hälsa men också för att optimera träningssvar, återhämtning och för att möjliggöra idrottares specifika målsättningar. Patricia har lång erfarenhet inom såväl elitidrott som barn- och ungdomsverksamhet och har haft uppdrag i en stor variation av sporter såsom ex fotboll, volleyboll, ishockey, uthållighetsidrotter, gymnastik och motorsport.


Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem kontakta sara.tegner@rfsisu.se alternativt ring 0709-265840.

Återbud lämnas senast 2 dagar innan. I annat fall debiteras föreningen en avgift. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress några dagar före föreläsningen.

Deltagaravgiften: Kostnadsfri.

Information

      • 2021-11-25 18:30 - 20:00
    • Vikenborg, Åmål
    • Patricia Badh

Information

      • 2021-11-25 18:30 - 20:00
    • Vikenborg, Åmål
    • Patricia Badh

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.