Inkluderingsserien - Funktionalitet och klass

Rusta för att kunna inkludera!

Välkommen till en förinspelad föreläsning om funktionalitet och klass som ges av Mångkulturellt Centrum. Föreläsningen går bland annat igenom klassbegreppet samt tar en närmare titt på funktionalitet och hur det hänger ihop med våra föreställningar kring hur kroppar ska se ut och fungera.

Välj själv när du vill utbilda dig

När du anmält dig kommer du få en länk till föreläsningen och i din egen takt tar du del av utbildningen. Tillsammans med länken får du även några reflektionsfrågor som du funderar på själv eller kanske lyfter med någon i din närhet eller i din förening.

Mångkulturellt centrum (MC) är en kommunal stiftelse i Botkyrka och grundades 1987. De verkar för ett gott samhällsklimat och för att öka kunskapen om de nya förutsättningar för demokratin som följer i spåren av migration och globalisering. MC bedriver utbildning, forskning och bokutgivning. Läs mer om MC via länken

• 2021-12-31
    • 2021-10-12 00:00 - 2021-12-31 00:00