SKF:s Kanotkonvent 2022

Välkommen till SKF:s Kanotkonvent 2022, en mötesplats för Svensk Kanot! Helgen bjuder på fyra huvudträffar samt ett öppet spår där det finns möjlighet att gå emellan för den som önskar. Program och anmälan till de olika träffarna och de valbara spåren kommer i ett eget utskick i början av december.

Välkomna till Kanotkonvent 2022!
Efter en tid starkt präglad av pandemin gör den årligen återkommande mötesplatsen för Svensk kanot comeback. Ett startskott för en ”återstart” där vi vill tillvarata och utveckla det stora intresse och framåtanda som saknat fysiska mötesplatser under en lång tid.
Den 21-23 januari 2022 samlas vi på Bosön, Svensk idrotts utvecklingscentrum. Huvuddelen av programmet sker under lördag och söndag men redan under fredagskvällen finns möjlighet att delta på ett par kortare pass.
Målsättningen är att du som deltagare efter helgen har fått ny kunskap, inspiration och kontakter att ta med dig i ditt fortsatta kanotengagemang.
Denna anmälan täcker in samtliga träffar. Närmare inpå konventet får du sedan ett utskick där du specificerar dina val mer i detalj.

Våra huvudträffar
SKF:s Tränarkonvent - Röda Tråden, Slätvatten
SKF:s Tränarkonvent arrangeras traditionsenligt i mitten av januari - så även 2022. I år utgörs huvuddelen av tränarkonventet av Röda Trådens tränarutbildningar där konventet ingår som en del i utbildningarna. Även om du inte ingår i Röda Tråden kommer detta spår att vara valbart på konventet. I år kommer även aktiva som ingår i Röda Tråden-satsningarna för Junior och U21 att vara en del av Tränarkonventet där ett ”Fys- och Teammästerskap” kommer att avgöras.

Tävlingsarrangörsträff, Slätvatten
Slätvattenkommittén Bredd ansvarar för arrangörsträffen där utvärdering, utveckling och planering av tävlingsverksamheten står i centrum. Träffen är obligatorisk för alla tävlingsarrangörer 2022 men är givetvis öppen för alla som önskar delta. Rekommenderas för den som vill vara med och tycka till och bidra, eller bara lyssna av, kring tävlingsupplägg och andra utvecklingsfrågor som rör breddverksamheten.

Kanotslalomkonferens
2019 adderades den årliga Kanotslalomkonferensen till Kanotkonventet, ett initiativ som nu fortsätter. En av dagarna under helgen avsätts specifikt för Kanotslalomklubbar. En heldag med fokus på samsyn, utveckling och planering. För den som önskar att delta i det övriga programmet den andra dagen har alla möjligheter till det.

Friluftsliv & Rekreation
Friluftsliv & Rekreation riktar sig till dig som leder andra (eller dig själv) i friluftspaddling i olika former. En god möjlighet att träffa andra paddlare och ledare och inspireras både av varandra och kanotförbundets arbete.

Öppet Spår
Öppet Spår passar dig som vill ta del av helgen utifrån nedslag i de olika huvudträffarna, plocka godbitarna och kryssa runt bland det gottigaste under helgen!

Kostnad:
Kanotkonvent 2022 blir en viktig träff där vi återigen kan samla många människor fysiskt. Därför subventioneras deltagaravgiften kraftigt och är i nuläget satt till max 400 kr/person. Eventuella tillval subventioneras inte.
OBS! Subventionen gäller enbart deltagare som är anslutna till Svenska kanotförbundet via förening eller samarbetspartner. Priset är 2400:-/person utan subvention.

Deltagaravgift:
För dig som vill bo på Bosön:
Maximalt 400 kr/person. I avgiften ingår kost, logi (lör-sön) och konferenskostnad lördag-söndag.
Önskas boende fredag-lördag: +200 kr
Önskas enkelrum: + 650 kr/natt

För dig som vill bo hemma:
Maximalt 250 kr/person. I avgiften ingår kost och konferenskostnad lördag-söndag.

För dig som enbart ska deltaga i fys och teammästerskapet på lördag (men som inte är med i Röda tråden) och vill vara med på lördagskvällens middag, 150:-/person. (Fys och teammästerskapet är gratis, kostnaden är för middagen)

OBS! Notera att oavsett vilka val ni gör i anmälan kommer det att stå att kostnaden är 400kr, vilket endast stämmer om ni deltar lör-sön med boende. I fakturan som skickas i efterhand kommer dock era ev. tillval att ingå.

Anmälan
Senast torsdagen den 18:e november. Vi har ett begränsat antal bäddar - först till kvarn!

Innehåll & program
Ett program för hela helgen kommer att publiceras under december.

Kontakt:
Johan Nilsson på johan.nilsson@kanot.com eller på tel: 070-7275490

• 2022-01-21 00:00 - 2022-01-23 00:00
  • Bosön
  • Boende i dubbel- och trippelrum lördag till söndag. Vill man komma på fredag och bo till lördag tillkommer 500:-. Enkelrum mot avgift.
  • Lunch och fika ingår i anmälningsavgiften. För de som bor på Bosön ingår även frukost och middag.
  • 400 SEK
  • I priset ingår kost, logi och konferenskostnad lördag-söndag. Önskas boende fredag-lördag tillkommer 500 kr. Vid önskan om enkelrum tillkommer 650 kr/person och natt.

• 2022-01-21 00:00 - 2022-01-23 00:00
  • Bosön