Tävlingsfunktionär - Göteborg Sim

(Tänk på att du måste gå igenom hela anmälningsproceduren genom att klicka på knappen "nästa" när du lagt in de personer som ska anmälas. Observera att din anmälan är registrerad när du fått upp bild där det står att anmälan är mottagen och att det är skickat en bekräftelse med e-post.)

Välkomna till Göteborg Sim Tävlingsfunktionärsutbildning!

Detta är första steget i Svenska Simförbundet funktionärstrappa.

Datum: 22januari, kl. 8.30-15.00 - Valhallabadets konferensrum, Göteborg

Efter den teoretiska utbildningen den 22/1 har ni 6 månader (t.o.m. 22/7) på er att genomföra 2 praktikpass för att bli godkända tävlingsfunktionärer.

Göteborg Sim står för alla kostnader gällande sina egna medlemmar. Deltagare från andra föreningar faktureras självkostnad.

Praktiklappen sänds in till:
Västsvenska Simförbundet
Valhallagatan 3
412 51 Göteborg

Det går även bra att scanna och skicka praktiklappen på mail till kansli@vssf.nu

• 2022-01-19
    • 2022-01-22 08:30 - 15:00
  • Valhallabadet Göteborg
  • Tore Reinhold
  • Ingår ej
  • Fika och enklare lunch ingår. Var god att kontakta Magnus Hansson, kansli@goteborgsim.se, gällande specialkost.
  • Vid sen avbokning kontakta kursledaren Tore Reinhold, tore.reinhold@gmail.com , omgående!
  • Glada simidrottsintresserade :)
  • 13 av 25

• 2022-01-19
    • 2022-01-22 08:30 - 15:00