Webbanmälan

Idrottens Matchfixningsutbildning

Välkommen att anmäla dig till Idrottens utbildning om manipulation av idrott och otillåten vadhållning!

Matchfixning är ett svensk idrotts största hot. Förteelsen strider mot svensk idrotts grundläggande värderingar om rent spel. Om idrottstävlingar eller delar av idrottstävlingar är uppgjorda blir idrotten i en förlägning inte längre intressant, vare sig att delta i eller titta på. Denna utbildning syftar till att ge utövare, ledare, funktionärer och övriga inom idrott en god kunskap om matchfixning och tillhörande problem, såsom otillåten vadhållning och spelproblematik. 

Detta är idrottens egen utbildning om manipulation av idrott och otillåten vadhållning.
Utbildningen är kostnadsfri och du anmäler dig genom att:

1. Tryck på "Anmäl dig här" och fyll i uppgifterna om dig själv. Dubbelkolla att mejladressen blir korrekt då det är viktigt för den fortsatta processen. Under "Idrottsorganisation" skriver du in namnet på din förening. Ditt specialidrottsförbund kan efter anmälan se att du anmält dig och om du genomfört utbildningen eller ej. Det går inte att använda samma mejladress till flera registreringar på samma kurs.  
2. Du får ett bekräftelsemejl på anmälan från idrottOnline. Fungerar som ett kvitto på att anmälan är gjord. 
3. Du får också ett av två följande mejl:
a) Verifieringsmejl (om du är ny användare/epost finns i SISU Utbildningsportal)
b) Inloggningsmejl (om du har en användare/epost i utbildningsportalen sedan tidigare)
4. Följ instruktionerna i mejlet i punkt 3 och använd samma mejladress som i din anmälan ovan. 

Saknar du ditt mejl?
Om du saknar ditt mejl kan du kolla i inkorgens andra mappar, till exempel övrigt, spam eller skräppost. Om du är anmäld, men saknar mejl kan du gå direkt till utbildningen på www.antimatchfixning.se Logga in (om du kommer ihåg ditt lösenord) eller klicka på "Logga in - Glömt lösenordet" så får du ett nytt. Följ instruktionerna. 

Anmäl flera deltagare samtdigt
För dig som ska registera flera deltagare samtidigt i IdrottOnline följer du instruktionerna efter du klickat på "Anmäl dig här" och vidare till " +Lägg till fler deltagare".

Samtycke till personuppgiftsbehandling
Anmäler du dig till denna utbildning innebär det att du samtycker till nedan angivna information:
Ditt namn och e-postadress kommer att skickas och lagras i SISU Förlags utbildningsprotal för att kunna ge dig access till utbildningen och för att kursledare skall kunna följa upp att du genomfört den digitala delen av kursen. 


Information

    • 2024-12-31

Information

    • 2024-12-31

SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi utbildar och utvecklar idrottsrörelsen. Och vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.