Intresseanmälan - YALA 2022-2023

YALA - Youth Athletics Leader Academy

Är du mellan 15 och 25 år och vill veta mer om ledarskap inom Svensk Friidrott samt växa i ditt personliga ledarskap? Funderar du på att bli ledare eller är du intresserad av att utveckla ditt engagemang? Vill du veta mer om vad det innebär att ha en ledande roll inom någon organisatorisk nivå i friidrotten? Vill du dela erfarenheter och skapa kontakter med andra unga ledare runt om i Sverige?

Då har du kommit helt rätt! YALA är utbildningen för dig som vill bli ledare eller som är ledare idag och önskar utveckla ditt ledarskap. Under utbildningens tid kommer ni skapa många nya kontakter och bygga nätverk – YALA är kort sagt så mycket mer än "bara" en utbildning.

Stort fokus i utbildningen kommer att riktas mot den personliga utvecklingen och utgå från tre teman (Ledarskap, Värdegrund samt Organisation) och styrning och genomförs som digitala föreläsningar, praktiska hemuppgifter samt tre fysiska träffar. Varje träff innehåller en blandning av föreläsningar, workshopar, erfarenhetsutbyte och roliga, sociala aktiviteter. Deltagarna kommer även att få genomföra ett projekt på hemmaplan.

Utbildningsstart fredagen 2 september till söndagen 4 september på Svenska Friidrottsförbundets kansli i Stockholm.

OBS! Skicka din intresseanmälan snarast möjligt då urvalsprocessen sker fortlöpande under anmälningstiden av föreningsansvarig i varje distrikt. En kille och en tjej kommer att erbjudas plats från varje distrikt, totalt 18 deltagare, som får besked senast 30 juni. De som blivit uttagna kommer att få kompletterande information i god tid innan utbildningsstarten.

En deltagaravgift på 1500 kr tillkommer och betalas in av den deltagandes förening. I deltagaravgiften ingår, förutom själva utbildningen, resor till och från träffarna samt övernattningarna. Vi bjuder även på frukost, lunch samt en av middagarna vid varje träff.

• 2022-06-26
    • 2022-09-02 00:00 - 2023-03-26 00:00
  • Stockholm
  • Boende ingår under det fysiska träffarna. Boendekostnaden ingår i kurs kostnaderna.
  • Vi bjuder på frukost, lunch och en av middagarna under varje träff.
  • 1500 SEK
  • Resor samt kost/logi ingår i samtliga fysiska träffar.
  • Inga

• 2022-06-26
    • 2022-09-02 00:00 - 2023-03-26 00:00
  • Stockholm
  • Vi bjuder på frukost, lunch och en av middagarna under varje träff.
  • 1500 SEK
  • Resor samt kost/logi ingår i samtliga fysiska träffar.
  • Inga