FULK- Ungdomsledarkurs

Fulk är en förberedande kurs för unga mellan 11 & 14 år som vill börja lära sig leda och engagera sig i ridsporten. Denna kurs är ett första steg och ger en inblick i vad det innebär att vara ledare och förebild i stallet.

Innehållet i kursen är lättsamt och roligt! Det ger verktyg till hur man som ung kan bidra till att skapa en trevlig och välkomnande stallkultur för alla i föreningen.
Ungdomarna får grundkunskaper i ridsportens organisation och i att planera aktiviteter.
Det är viktigt att unga får möjlighet att engagera sig och vara förebilder!

Vid anmälan är det viktigt att korrekt adress och mejladress anges för deltagaren eftersom information skickas ut innan första tillfället.
Anmälan sker via din förening som är ansvarig för anmälan och betalning.

Kursen har begränsat antal platser, platserna fördelas jämnt mellan föreningarna vid många anmälningar.
Kursen leds av distriktets Ulk-utbildare.

Dag: Lördag 21 maj
Tid: kl.9.00-16.00
Plats: I södermanland, återkommer med plats
Kursledare: Lotta Solheim