Basutbildning

Ledarna inom ridsporten är förbilder för övriga medlemmar och har en särskilt viktig roll i organisationen. Målet med Basutbildningen för ridsportens ledare är att alla ledare ska få en god grund att stå på så att de kan känna sig trygga i sitt uppdrag och fortsätta utvecklas inom ridsporten.

Målgrupp: Basutbildningen vänder sig till nuvarande och blivande ledare inom ridsporten till exempel tränare, ridlärare. lagledare, grönt kort ledare, funktionärer och förtroende valda.

Rekommenderad ålder: minimum 18 år.

Utbildningsplan: Basutbildning för ridsportens ledare består av både webbaserade studier (ca 10tim) samt en utbildningsträff (ca 8 studietimmar). Senast 1 vecka innan skickas arbetsboken till den adress som angivits i anmälan. I arbetsboken finns en kod som används för att logga in på webbplatsen.

Innan utbildningsträffen ska deltagarna gå igenom följande kapitel i arbetsboken och på webbplatsen:

- Ridsporten Vill
- Ridsportens organisation
- Tävlingsreglemente I
- Ledarskap; Jag samt Jaget & Laget
- Hemuppgift att göra inför träffen " Vad händer sen i berättelserna 1 och 2" på sid 16-17 i arbetsboken. Hemuppgifterna mailas in enligt informationen i mejl innan kurs start.

Utbildningsträffarna innehåller följande områden:
- Ledarskap
- Kommunikation
- I samspel med andra
- Diskussioner

Datum: 13 november
Tid: 9,30 - 16,00
Plats: Strömsholm.
Material: Kursmaterialet inklusive utbildningsplan och hemuppgifter skickas till dig per post senast 1 veckor innan utbildningens start.
Anmälan öppnar 1 augusti och stänger 30 oktober. Obs begränsat antal platser.

Vid anmälan är det viktigt att korrekt adress och mejladress anges för deltagaren eftersom information och material skickas ut med post innan första tillfället.

Vid frågor är du välkommen att kontakta oss på vastmanland@ridsport.se

Varmt Välkommen med din anmälan!

• 2022-10-30
    • 2022-11-13 09:30 - 16:00
  • Lotta Solheim
  • Anmäl om du har allergier
  • 700 SEK
  • Fm fika, lunch och em fika ingår.
  • Avbokning efter 30 oktober fullfaktureras

• 2022-10-30
    • 2022-11-13 09:30 - 16:00
  • Lotta Solheim
  • Anmäl om du har allergier
  • 700 SEK
  • Fm fika, lunch och em fika ingår.
  • Avbokning efter 30 oktober fullfaktureras