Digital utbildning: Mens och träning

En föreläsning om hur menscykeln påverkar fysiskt och psykiskt. Ämnen som anemi till följd av riklig mens, avbrott i mens kopplat till träning, PCOS och humörpåverkan är ämnen som berörs under kvällen. Kvällen vänder sig till dig som är 15 år och äldre. Föreläsare är Nina Wolmesjö, läkare på Sahlgrenska med stort intresse för ämnesområdet.

- anemi till följd av riklig mens

- avbrott i mens kopplat till träning

- PCOS

- humörpåverkan

Målgrupp
Kvällen vänder sig till tränare/ledare/aktiva/vårdnadshavare som vill veta mer om hur menscykeln påverkar kroppen fysiskt och psykiskt.
Vi rekommenderar att deltagarna är 15 år och äldre.

Inga förkunskaper krävs.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla kurser.vastragotaland@rfsisu.se alternativt ring 0709265894.

Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka fem dagar före utbildningen/föreläsningen.

• 2022-11-29
    • 2022-11-30 18:00 - 20:30
  • Digitalt via Zoom
  • 300 SEK
  • Deltagaravgift 300 kr per person, max 500 kr totalt per förening. Fakturan skickas till föreningen om inget annat angetts i anmälan. Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För information kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 2 dagar innan kursstart alt att utebli medför att deltagaravgiften faktureras föreningen. Vi förbehåller oss rätten att ställa in om deltagarantalet anses vara otillräckligt.

• 2022-11-29
    • 2022-11-30 18:00 - 20:30