Webbanmälan

Introduktionsutbildning för tränare

DU DOM TRÄNARE INOM IDROTTEN

Svensk idrott är en fantastisk arena som engagerar och motiverar många olika människor, unga som gamla, med olika bakgrund, drivkrafter, erfarenheter och kompetenser. Du som tränare och ledare och den fantastiska insats du gör är helt avgörande för idrotten, Du som tränare gör skillnad !

Oavsett om du är ny som tränare, ung , vuxen eller kan tänka dig stötta upp på träningar, är den här utbildningen ett perfekt första steg. Man får gå utbildningen från det år man fyller 13 år.

Övergripande innehåll och upplägg

ger dig en första inblick i vad det innebär att vara tränare/ledare inom idrotten samt konkreta tips kring ledarskap och träning. Inspireras till ett spännande och viktigt uppdrag.

Utbildningen baseras på utbildningswebben för Introduktionsutbildning för tränare:https://utbildning.sisuidrottsbocker.se/sisuiu/tranare/pw/Introduktionsutbildning-for-tranare

Introduktionsutbildningens avsnitt:

- Jag och idrottsrörelsen

- Jag och ledarskapet

- Jag och träningen

- Praktiskt pass

Introduktionsutbildningens upplägg:

Teori 2,5 h och praktikpass 1,5 h, totalt 5 lektionstimmar á 45 min

Information

  • 2022-10-02
   • 2022-10-06 17:00 - 21:00
  • Idrottens Hus, Norrköping

Information

  • 2022-10-02
   • 2022-10-06 17:00 - 21:00
  • Idrottens Hus, Norrköping

RF-SISU är Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna regionalt. Vi har två uppdrag, idrott och folkbildning. 
SISU Idrottsutbildarna är idrottsrörelsens eget studieförbund. Vi erbjuder folkbildning i idrottsföreningar för att ge kunskap och kraft åt människors tankar, idéer och vilja att utvecklas.