Idrottspsykologi - TEMA Positiv balans mellan prestera och må bra i ditt ledarskap, digitalt

Kostnadsfri för dig som ingår i Unga ledarprogrammet i Göteborgs Stad.

”Prestera och må bra i ditt ledarskap”

Innehåll: Denna föreläsning handlar om att prestera och må bra i ditt ledarskap. Ledarskapet ställer ofta ganska höga krav på dig som ledare och du blir inte bara en ledare utan också en förebild och en viktig vuxen i barn och ungdomars liv. Samtidigt som du som ledare behöver skapa relationer, träningsplanera med både för- och efterarbete är det viktigt att vi får ihop tiden och energin så vi blir hållbara ledare som mår och presterar bra.

Vi pratar om förutsättningar till ett sunt ledarskap och vilka utmaningar som kan vara viktiga att känna till. Några av de utmaningarna är stress och återhämtning som föreläsningen också berör och ger bra praktiska tips kring.

Målgrupp: Föreläsningen passar alla åldrar men kanske främst dig som är ny in i ledarskapet. Du kan vara både ung och vuxen ledare.

Övrigt: Utbildningen sker digitalt, du får en länk skickad till dig som du ansluter till strax före utbildningens start.

Anmälan: Alla får ett bekräftelsemejl på anmälan vilket innebär att anmälan är ok. Vid problem, mejla ulrika.ahlbergmessina@rfsisu.se.

Kallelse: Kallelse med mer information mejlas till deltagare som angett e-postadress cirka 2-3 dagar före utbildning.

• 2022-10-17
    • 2022-10-27 18:00 - 20:15
  • Digital via zoom
  • Ulrika Billme
  • 300 SEK
  • Er förening/förbund kan få stöd till deltagaravgiften. För ev hjälp med stöd till deltagaravgiften kontakta er RF-SISU-konsulent och fråga om ”resursmedel”. Samla gärna laget eller gruppen för att kolla tillsammans, vid 3 eller fler deltagare från samma förening kostar det 500 kr.
  • För alla gäller att det är bindande anmälan och att återbud mindre än 3 dagar innan kursstart alt utebli medför att föreningen faktureras hela kursagiften.

• 2022-10-17
    • 2022-10-27 18:00 - 20:15